Meest compleet assortiment voor uw warme dranken voorziening.
Cafeline is gelieerd aan een professionele organisatie die een compleet assortiment aan producten levert. Service ingrediënten en apparatuur zijn bij Cafeline niet verdisconteerd in de prijs van de producten echter per product helder en zuiver qua prijs.  

Cafeline.nl  levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren in de hele Benelux. Het assortiment is inmiddels uitgegroeid tot ruim 450 artikelen waarvan 85% direct uit voorraad leverbaar is.

Laagste prijzen
Gemiddeld bent u bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit.
Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u prijsopgave aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag.  Boven een orderwaarde van € 80,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.

Deskundig advies
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een servicegerichte klantenservice medewerker van ons aan de lijn.

Gemakkelijk bestellen
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Vaste zakelijke klanten kunnen op directe verwerking van hun orders rekenen en u kunt op rekening kopen.

Snelle levering
Vandaag besteld, morgen in huis. Voorraadartikelen worden binnen 24 uur bezorgd in heel Nederland. Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per order. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nabezorgd.

Veilig en vertrouwd
Sinds 2009 gingen vele  klanten u voor en doen wij  er alles aan om uw bestelling correct af te handelen. De bestelomgeving is door middel van een SSL-certificaat beveiligd en uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

 

 

© 2013 Cafeline

Designed By: MTJ Webservice